Actualitate

Feerie de lumină și culoare la inaugurarea iluminatului festiv în municipiul Medgidia

Atmosfera Sărbătorilor de Iarnă a cuprins întreaga comunitate din Medgidia în seara Sfântului Nicolae când, în mod oficial, a fost inaugurat iluminatul festiv.

„Medgidia a îmbrăcat în această seară haine de sărbătoare! Inaugurarea iluminatului festiv – feerie de lumini și culoare în Piațeta Decebal”, spun reprezentanții administrației publice locale.

Desigur, căsuța lui Moș Crăciun a fost punctul de atracție pentru cei mici, locul unde moșul a aflat ce cadouri își doresc de Sărbători. Publicul, de la mic la mare, a asistat și la spectacolul de colinde și reprezentațiile artistice pe care copiii clasei de canto “Speranțe Dobrogene” din cadrul Casei de Cultură „I.N. Roman”.

Nu doar feeria luminilor și culorilor vor face deliciul locuitorilor, ci și parcul de distracții sau patinoarul se vor număra printre principalele atracții de anul acesta.

Inaugurarea iluminatului festiv a fost unul dintre evenimentele pregătite de primăria municipiului Medgidia în perioada 5-8 decembrie. Astfel, pe agenda administrației se numără și diferite spectacole și activități specifice sezonului de iarnă.

Primăria Municipiului Medgidia organizează în perioada 5-8 decembrie spectacole și activități specifice sezonului sărbătorilor de iarnă.

Joi, 5 decembrie, Casa de Cultură „Ioan N. Roman” a îmbrăcat straie de sărbătoare, găzduind feerica expoziție de pictură intitulată „Îngerii”. Publicul prezent a fost încântat de lucrările tinerelor talente instruite de artistul plastic Adina Dogaru, coordonatoarea cercului de pictură „Lucian Grigorescu”, dar și de scurte momente artistice cu tematica sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, Primăria Municipiului Medgidia invită persoanele interesate duminică, 08 decembrie 2019, ora 11.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură „Ioan N. Roman”, pentru a urmări spectacolul intitulat „Fulgii lui Moș Crăciun”.

Momentele artistice vor fi susținute de elevii clasei de canto „Speranțe Dobrogene”, instructor Daniel Mititelu și elevii clasei de dans sportiv, instructor Bogdan Buzatu.

Administrația locală vă invită tot duminică, 08 decembrie, ora 17.00, în sala de spectacole a Casei de Cultură „Ioan N. Roman”, pentru a urmări spectacolul de dans intitulat „Revolution Show”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top