Opinii

„Familia Saraiu” a sărbătorit Ziua „Micii Uniri”

Pe 24 ianuarie, Primăria și Consiliul Local Saraiu au organizat o serie de manifestări dedicate „Micii Uniri”. Frigul pătrunzător nu a reușit să strice nici buna dispoziție și nici solemnitatea momentului. Evenimentul a debutat cu slujbă religioasă în cinstea eroilor neamului, ce a fost oficiată în fața monumentului din comună, după care elevii școlii din Saraiu au prezentat un program artistic și au depus coroane de flori.
Primarul Dorinela Irimia a transmis un mesaj de unitate și încredere către locuitorii comunei, pe care i-a numit „Familia Saraiu”.

La eveniment au participat și reprezentanți ai unor personalități din UNPR (partidul din care face parte primarul comunei), ce au transmis mesaje din partea vicepremierului Gabriel Oprea și a senatorului Marian Vasiliev.
Manifestările au fost urmate de o horă a unirii, interpretată de Fanfara Raja, în care s-au prins deopotrivă organizatori, oaspeți și localnici.
Toți cei prezenți au fost invitați în căminul cultural unde a avut loc o agapă frățească din care nu a lipsit fasolea cu costiță. Mesenii au fost încântați de un program artistic interpretat de elevii comunei. Aceștia din urmă au participat și la un concurs  de poezii dedicate Unirii. De asemena, au fost servite prăjituri cu tematica evenimentului sărbătorit.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top