Opinii

Fabrică de Nutreţuri Combinate de 23 de milioane de euro, la Sibioara

Luna trecută a fost inaugurată în localitatea Sibioara, comuna Mihail Kogălniceanu, o fabrică de nutreţuri combinate (FNC). Prezent la inaugurare, primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, a precizat: „Este o investiţie care înseamnă susţinerea mediului de afaceri din zonă, noi locuri de muncă pentru localnici, dar şi o contribuţie importantă la bugetul local, prin taxele şi impozitele pe care compania le plăteşte”.

Construirea fabricii face parte dintr-un proiect amplu al companiei Premium Porc Group, deţinută de holdingul danez DCH International. Mai mult, prin compania Degaro SRL, compania a modernizat şi extins fermele pe care le operează în judeţul Constanţa. Proiectul s-a extins pe o perioadă de doi ani şi a constat în mărirea capacităţii de producţie a fermelor Fântânele şi Sibioara, precum şi în construcţia fabricii de nutreţuri combinate. Valoarea totală a fabricii de nutrețuri a fost de aproximativ 23 de milioane de euro. În cadrul evenimentului, reprezentanții companiei au amintit strânsa cooperare cu autorităţile centrale şi locale și companiile de construcţii şi instituţiile financiar-bancare ce a dezvoltat o legătură durabilă între Premium Porc Group şi partenerii implicaţi. Premium Porc Group operează în România din 2006 când a început producția de porcine prin achiziția fermei Suintest, din comuna Golești, județul Vrancea.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top