Administrație Locală

Expoziţie de excepţie la Biblioteca Naţională, cu lucrări de la Taberele de pictură Topalu

Biblioteca Națională București va găzdui, în perioada 06-19 decembrie o expoziție cu picturile realizate în perioada Taberei de creaţie şi pictură de la Topalu, edițiile 2017 și 2018. Lucrările au fost realizate de artiști membri ai Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Constanța, condusă de Președinte Aurelian Broască.

Expoziţia, care va avea vernisajul pe 8 decembrie, va fi organizată de Asociația culturală ARŢAR, sub îndrumarea doamnei Roxana Bărbulescu, critic de artă, în colaborare cu Consiliul Local Topalu şi se înscrie în manifestările dedicate Centenarului. Prin acest demers, noi vrem să arătăm şi importanţa pe care o are Muzeul de artă Dinu şi Sevasta Vintilă pentru patrimoniul comunei Topalu”, a declarat Primarul Valentin Stanciu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top