Opinii

Excursii gratuite pentru copiii din Cernavodă

Primăria oraşului Cernavodă a pregătit copiilor din Cernavodă mai multe evenimente şi surprize, cu ocazia Zilei Internaţionale a copiilor.
Cupa 1 iunie la fotbal a  atras copii din şcolile generale atât din Cernavodă cât şi din comunele vecine Saligny, Rasova, Seimeni. Chiar dacă trofeul a fost câştigat de copiii din Rasova, toţi au primit cadouri şi medalii.
Copiii din clasele I –IV s-au întrecut în Crosul de 1 iunie  pe una din străzile din centrul oraşului. Câştigătorii premiilor I, II şi III au fost premiaţi cu medalii şi diplome, iar toţi participanţii  au primit dulciuri.
Proiectul  administraţiei locale,  “O excursie pe an pentru fiecare copil cernăvodean” continuă şi în această perioadă. Astfel, 100 de copii beneficiază de excursii în Delta Dunării şi 50 de copii merg să viziteze Delfinariul, Planetariul şi fac plimbări cu telegondola. Tot de 1 iunie, pentru prima oara în Cernavodă s-a  organizat un festival de teatru pentru copii şi tineret. Festivalul s-a desfăşurat pe parcursul a patru zile, în perioada 31 mai – 3 iunie şi a avut ca invitaţi trupe de teatru din Galaţi, Brăila, Sibiu, Constanţa, Republica Moldova.
Pe scena Casei de Cultură din Cernavodă s-a jucat gratis pentru copiii din Cernavodă o serie de spectacole: Scufiţa Roşie, Răţuşca cea urâtă, Marea Moftangeală, Făt-Frumos cel Mofturos. Tot pentru prima oară în oraş, cernăvodenii au văzut un spectacol de balet. Este vorba de baletul Max şi Morritz prezentat de Teatrul de Operă şi Balet din Constanţa.
Şi tinerii au avut ocazia să se destindă prin participarea la un spectacol de teatru educativ. “Magic afternoon” este o piesă de teatru interpretată de teatrul Fani Tardini din Galaţi, povestea a patru tineri blazaţi pentru care “viaţa nu e decât o obişnuinţă, ca şi fumatul”.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top