Comisia Europeană

EXCLUSIV: DNA Constanţa anchetează lucrarea de reabilitare a parcurilor din Medgidia!

Biroul teritorial Constanţa al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a deschis o anchetă privind lucrarea de reabilitare a parcurilor din Municipiul Medgidia. Investiţia este finanţată printr-un proiect european, beneficiar fiind Primăria Medgidia, iar executant un consorţiu de patru firme în frunte cu CNE Prod Cernavodă. Proiectul are o valoare de aproximativ 1,6 milioane euro şi cuprinde reabilitarea a 8 hectare de parc, cu alei, spaţii verzi, mobilier şi iluminat. Menţionăm faptul că mai mulţi locuitori din Medgidia s-au plâns de calitatea lucrărilor din parcul central al municipiului.

Contactat de ziarul DEZVĂLUIRI, primarul Municipiului Medgidia, Marian Iordache, a confirmat existenţa acestui dosar, dar ne-a spus că nu ştie care ar fi posibilele ilegalităţi şi nici cine este vizat: „Primăria a depus la DNA Constanţa documente legate de această investiţie. Încă nu ştim despre ce este vorba în acest dosar. În ceea ce priveşte nemulţumirile cetăţenilor, trebuie spus faptul că lucrarea nu este finalizată”.
Vom reveni!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top