Comisia Europeană

EXCLUSIV: Dan Verbina are şanse mari să devină Guvernatorul Deltei

Ziariştii DEZVĂLUIRI au reușit să afle, pe surse, că PSD-istul Dan Verbina este următorul guvernator al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării. Contactat telefonic de jurnaliştii DEZVĂLUIRI, Dan Verbina nu a negat această posibilitate și s-a arătat dispus să accepte o astfel de funcție: „Încă nu s-a făcut nominalizarea pentru această funcţie, dar am auzit şi eu acest zvon. Dacă voi fi propus, voi accepta să fiu Guvernatorul Deltei Dunării, mai ales că am o experienţă importantă în acest sens”.
Dan Verbina s-a născut în Deltă, la Crişan, unde a şi ocupat funcţia de primar. De asemenea, Verbina a fost vicepreşedinte PSD, consilier judeţean şi deputat de Tulcea în două mandate.
Dan Verbina este cunoscut şi ca om de afaceri de succes, mai ales în bussines-uri legate de exploatarea peştelui din Delta Dunării.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top