Exclusiv

EVENIMENT- La Strada- expoziție de fotografie la Muzeul de Artă Constanța

În ziua de 30 iulie 2015, la ora 16.30, în incinta Muzeului de Artă Constanța va avea loc vernisajul expoziției de fotografie denumită „La strada”. Aici vor expune 17 cursanți ai grupului de Artă Fotografică îndrumați de profesorul Alexe Bebe Pitei. Expoziția a fost denumită „La strada”, inspirație după capodopera cu același nume a renumitului regizor Federico Fellini. 

În cadrul expoziției fi expuse peste 60 de lucrări fotografice, majoritatea Alb&Negru, în formatul de 30×40 cm. 

Deschiderea vernisajului va fi făcută de Doina Păuleanu, directorul muzeului. 

Tematica străzii este vastă și în continuă schimbare, un spectacol inedit al străzii, inepuizabil, în care decorul de cele mai multe ori este neschimbat. Oameni și animale ce viețuiesc în jungla citadină. Proiectul a început în urmă cu doi ani, printr-o pregătire tehnică dar și câteva trucuri în a obține imagini discrete, fără teleobiective, fiindcă lucrurile se petrec cu repeziciune și apoi, un ,,tun,, ( teleobiectiv -n.r.) atrage imediat atenția și pune în gardă subiectul, schimbând total autenticul compunerii. Ca o regulă, a fost stabilit ca fotografiile să poarte un titlu, lucru ce va sublinia intenția și mesajul autorului. Iată și numele participanților: Adriana Dragomir, Andrei Cojocaru, Adrian Radu, Alexe Bebe Pitei-organizatorul și mentorul lor, Andrei Rizea, Brândușa Dan, Camelia Albu, Camelia Costică, Florin Călugăreanu, Magda Fulger, Maria Culea, Marian Ciobanu, Mihai Drăgnescu, Marian Bucovală, Nadina Stoica, Narcis Babu, Oana Bunda,Vicențiu Pitei.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top