Actualitate

Etapa a II-a a proiectului de asfaltare din Mihail Kogălniceanu, cu finanțare prin PNI ,,Anghel Saligny”, se apropie de final

Autoritățile locale din comuna Mihail Kogălniceanu anunță că proiectele demarate pe raza localității se desfășoară conform graficelor. Administrația locală din Mihail Kogălniceanu a obținut prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” finanțare pentru trei proiecte de asfaltare a drumurilor, în valoare totală de două milioane de euro.

Astfel, etapa a II-a a proiectul de asfaltare, care a demarat în luna martie, se apropie de final. Primarul Ancuța Belu apreciază că în maxim trei săptămâni vor încheia proiectul. La acest moment, pe anumite tronsoane se toarnă stratul al doilea de asfalt.

,,Perioada de execuție a lucrărilor este de șase luni, de la data emiterii ordinului de începere. Finanțarea proiectului este asigurată de Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și se ridică la suma de 5.077.243,37 lei. Valoarea totală a contractului este de 6.679.364,45 lei și cuprinde patru străzi, cu o lungime totală de aproximativ trei kilometri. Străzile vizate: Nicolae Bălcescu – 814 metri, Transilvaniei – 806 metri, Dorobanți – 798 metri, și Daciei – 545 metri sunt parte din rețeaua de drumuri a localității Mihail Kogălniceanu”, a precizat primarul Ancuța Belu.

În cadrul celei de-a II a etape, a proiectului finanțat prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”, primăria Mihail Kogălniceanu a început lucrările de asfaltare a patru drumuri comunale.

 „Prin acest proiect dorim să îmbunătățim calitatea infrastructurii rutiere și să oferim un mediu mai confortabil pentru locuitorii noștri. Vom avea străzi modernizate, mai sigure și mai accesibile, ceea ce va contribui și la dezvoltarea economică și socială a localității noastre”, a completat primarul localității Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top