Actualitate

Copiii comunei Mircea Vodă vor petrece „O zi magică în parcul Aqua Magic-Mamaia”

Primăria comunei Mircea Vodă, județul Constanța, a anunțat că a demarat procesul de înscriere al copiilor (elevi ai claselor III- XII) care doresc să participe la programul „O zi magică în parcul Aqua Magic-Mamaia”.

„Vom avea nevoie și de însoțitori, părinți sau persoane adulte și responsabile pentru cei mici. Transportul este asigurat de primărie, iar intrarea gratuită (colaborare si sponsorizare Aqua Magic)”, spune primarul George Ionașcu.

În zilele de 29 si 30 iunie 2023 copiii comunei Mircea Vodă, înscriși în acest program, se vor bucura de toate distracțiile oferite de parcul acvatic din Mamaia.

Trebuie menționat faptul că administrația locală din Mircea Vodă i-a avut în centrul atenției pe copii și cu ocazia zilei de 1 iunie.

„Copiii sunt o binecuvântare de la Dumnezeu, iar prin ochii lor ne regăsim și noi, copiii care am fost cândva. La Mircea Vodă, am încercat să aducem un strop de bucurie pe chipurile celor mici și să sărbătorim împreună Ziua Internațională a Copilului, creându-le o lume a lor, plină de culoare, bucurii, zâmbete și distracție”, spune primarul George Ionașcu.

Baza sportivă din Mircea Vodă s-a transformat pentru câteva ore într-un parc de distracții asezonat cu tobogane gonflabile pentru toate gusturile și un spectacol menit să-i captiveze pe cei mici.

Trupa de dans modern a comunei Mircea Voda, Dance Health Beauty, a făcut o surpriză întregii comunități oferind o reprezentație de dansuri moderne pline de emoție și bucurie.

„A fost o surpriză pregătită de copii pentru copii și spre admirația și aprecierile noastre. Spectacolul pregătit pentru ei a fost foarte interactiv, drept dovadă foarte mulți copii erau pe scena dansând alături de mascote cu personaje din desene animate. Toți copilașii prezenți la eveniment s-au putut distra în voie în toate locurile de joacă și au avut la discreție apă, sucuri, înghețata, vată pe băț, pictură pe față și oglinda magică cu fotografii magnetice”, adaugă primarul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top