Actualitate

Elevii din JURILOVCA vor învăța în CEA MAI MODERNĂ școală din județul Tulcea

Primarul comunei Jurilovca a fost în vizită la școala din localitate, pentru a vedea care este stadiul lucrărilor de renovare și extindere a clădirii și care sunt condițiile în care vor învăța elevii acestei comunități.

Pe 15 iulie, cu o lună și jumătate în urmă, v-am prezentat stadiul lucrărilor de renovare și extindere la școala din Jurilovca. Promiteam atunci că, orice s-ar întâmpla, copiii vor începe noul an școlar în casă nouă. Așa se și întâmplă.

Lucrările sunt gata de câteva zile, iar acum se lucrează intens la mobilarea sălilor de clasă, instalarea aparatelor de aer condiționat și la mici retușuri.

Totul funcționează, vor fi instalate și tablele inteligente, iar copiii din Jurilovca au posibilitatea de a învăța în cea mai modernă școală din județul Tulcea.

Pe noi, data de 5 septembrie nu ne găsește nepregătiți. Unitățile de învățământ din Comuna Jurilovca au toate avizele cerute de lege, au dotări de top, iar elevii, profesorii, învățătorii și educatorii își vor desfășura activitatea în cele mai bune condiții pe care le pot avea la dispoziție.

Copii, bucurați-vă de ultimele zile de vacanță, iar de luni vă veți putea bucura de cele mai moderne școli din județ!”, a transmis primarul Eugen Ion.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top