Actualitate

Servicii medicale gratuite pentru vârstnicii comunei Baia

Primarul comunei Baia, Mugurel Marșavela, invită persoanele de peste 64 de ani să se înscrie într-un program de servicii de îngrijire socio-medicale. Cei 80 de beneficiari se pot bucura de servicii medicale de bază gratuite: ecografii, electrocardiogramă, măsurare glicemie, tensiune etc…, monitorizarea constantă a stării de sănătate.

Toate aceste servicii și multe altele, vor fi realizate de un medic și trei asistenți, în cabinetele medicale ale Centrului Comunitar Multifuncţional din Baia.

În prezent, noi avem în desfășurare un mare proiect numit <Împreună pentru bunicii comunei Baia> de care se bucură 145 de persoane vârstnice. Din păcate, atunci când am alcătuit grupul țintă de bătrâni, mulți dintre dumneavoastră se grăbiseră să se înscrie deja într-un alt proiect similar, ce nu ne aparținea nouă, motiv pentru care nu au mai putut beneficia de ajutorul nostru.

Pentru că dorim să sprijinim cât mai mulți vârstnici, vă readuc în atenție o nouă activitate de care pot beneficia în mod gratuit 80 de bătrâni ai comunei noastre: ecografii, electrocardiogramă, măsurare glicemie, tensiune etc…, monitorizarea constantă a stării de sănătate.

Este șansa dumneavoastră să fiți îngrijiți așa cum meritați.

Așadar, dacă aveți peste 64 de ani, vă sfătuiesc să vă înscrieți cât mai curând la numarul de telefon: 0787540309”, a transmis primarul Mugurel Marșavela.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top