Opinii

Elevi din Republica Moldova, sosiţi la Năvodari

Primarul Orasului Navodari, Matei Nicolae, alaturi de Senatorul PSD Nicolae Moga au intampinat în 12 august, in sala de sedinte a Primariei, la ora 11:00, un grup de elevi al Liceului  Teoretic ‘’Alexandru cel Bun” din Orasul Bender (Tighina), actuala Republica Moldova.
Acestia au sosit datorita invitatiei trimise de catre Primarul Matei Nicolae, de a-si petrece vacanta in perioada 12 – 22 august 2010 in Tabara Delfinul din Navodari. Numele elevilor invitati sunt:
Bodean Dumitru, Cauza Chiril, Damian Dan, Damian Cristina, Muntean Ştefan, Barutenco Nicu, Chirica Natalia, Ceban Veronica, Baeş Doina, Corcoja Diana, Gavrilovici Otilia, Câşleanu Anastasia, Vremere Natalia, Muntean Iulia, Tica Anastasia, Burac Dorin, Dedov Daniela, Ţurcan Liliana, Cazac Boris, Ghereg Nina.
Toate cheltuielile de cazare si masa au fost suportate din bugetul local de venituri si cheltuieli ale Orasului Navodari, in spiritul dezvoltării relaţiilor de colaborare şi prietenie dintre oraşe.
Cu aceasta ocazie, acestia au primit din partea Primarului cate o diploma, o sigla a Orasului si o cocarda personalizata.
Toate acestea au fost organizate pentru ca eleviii din Orasul Bender (Tighina), să descopere aici o destinaţie turistică atractivă, o atmosferă reală de vacanţă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top