Opinii

Reţea de distribuţie a gazelor naturale, la Năvodari

Primaria Orasului Navodari este preocupata in permanenta de solutionarea problemelor legate de asigurarea unor conditii optime de viata ale navodarenilor cum ar fi: asigurarea apei reci, a apei calde, a gazelor naturale atat la blocurile de locuinte, cat si in zonele rezidentiale, precum si a altor probleme sociale.
In acest context, au fost demarate si se afla in derulare o serie de proiecte privind inlaturarea consecintelor desfiintari a SC Ecoterm SA , realizarea unui sistem orasenesc de distributie a gazelor naturale, atat in zonele centrale, cat si in spatiile rezidentiale.

Buna colaborare a Primariei Orasului Navodari cu Societatea SC Congaz SA s-a materializat prin proiectul comun de realizare in anul 2010 a traseului de extindere a retelei de distributie a gazelor naturale pe urmatoarele strazi:
Tractorului, Malinului, Linistei, Garii, Rasaritului, traseu ce va avea o lungime totala de 2240 metri liniari.
Din valoarea totala a investitiei primaria va suporta din bugetul local de venituri si cheltuieli costurile lucrarilor de bransament in valoare de 250.000 lei.
Tot in spiritul bunei colaborari, SC Congaz SA a raspuns solicitarii Primariei de a stramuta  o portiune de 190 metri liniari din conducta de medie presiune, dupa podul ce traverseaza Canalul Dunare Marea Neagra pe podul tehnic amenajat pentru a facilita extinderea partii carosabile a podului rutier, pe propia cheltuiala.
O alta lucrare executata de SC Congaz SA pe raza administrativ teritoriala a Orasului Navodari  in vederea asigurarii alimentarii alternative cu gaze naturale a municipiului Constanta a realizat un traseu de alimentare in lungime de 6096 metri cu racord in conducta de medie presiune ce alimenteaza cu gaze naturale localitatile Lumina, Navodari, Platfoma Midia.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top