Opinii

Edilul Ancuţa Belu, gazdă pentru o delegaţie formată din doi primari din Turcia

Primarul Ancuţa Belu, alături de vicepreşedintele UDTTMR, Demiren Caiali, au primit vineri delegația venită din Turcia la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu. Delegația a fost formată din edilul sectorului Tepebaşi, Ahmet Ataci, şi cel al sectorului Odunpazari, Kiarim Kurt, ambele sectoare ale oraşului Eskisehir. Primarul Ancuţa Belu a declarat că este o onoare să fie gazdă pentru asemenea oficialităţi, urmând ca între cele două părţi să aibă loc discuţii despre o eventuală înfrăţire între localităţile pe care le reprezintă.
Sâmbătă, această delegaţie din Turcia se va întâlni şi cu primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre. Totodată, oaspeţii vor participa la cea de-a XX-a ediţie a Festivalului Internaţional al Dansului, Cânte-cului şi Portului Turco-Tătar, organizat la Constanţa de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR).

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top