Opinii

Proiecte cu probleme la Crucea

Reprezentanții primăriei au făcut apel la Minister pentru urgentarea lucrărilor

Pentru că mai este puțin până la startul noului an școlar, primăria comunei Crucea a efectuat în toate unitățile școlare reparaţii şi igienizări, iar săptămâna viitoare va face și o dezinsecţie a clădirilor. Sunt însă și lucruri ce nu depind de administrația locală din comună.

De exemplu, la grădinița din localitatea Crucea, finanțată din fonduri guvernamentale, încă nu s-au început lucrările, deși autorizația de începere a lucrărilor a fost primită în urmă cu an și jumătate. Reprezentanții primăriei au făcut apel la Minister să urgenteze începerea lucrărilor. Din păcate, acesta nu este singurul proiect cu probleme. Pe această temă, Gheorghe Frigioiu ne-a declarat: „Un proiect cu probleme este cel ce privește lucrările începute în anul 2010 pe DN 2A. Au fost distruse rigolele, trotuarele din Stupina și Gălbiori. Am făcut interpelări către Ministerul Transporturilor și CNADNR, iar răspunsul lor a fost că nu există fonduri. Problema acestor drumuri este cu atât mai mare cu cât luna aceasta elevii vor începe școala, vor veni ploile și există pericolul producerii accidentelor dat fiind faptul că acești copii nu pot circula pe trotuare. Și în acest caz au fost făcute numeroase memorii pentru finalizarea lucrărilor”. O altă dovadă a faptului că lucrurile se mișcă foarte greu în România este primirea avizului favorabil pentru un proiect depus în anul 2009. Proiectul vizează extinderea actualei clădiri a liceului cu încă patru săli și recompartimentarea și reabilitarea școlii din Băltăgești. Proiectul va fi început cel mai probabil în vara anului viitor.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top