Opinii

Echipa Ulmetum Pantelimon revine în Campionatul Județean de Fotbal din 2017

Un proiect de suflet al primarului comunei Pantelimon, Vasile Neicu, a fost cel de a amenaja un teren de fotbal modern pe care echipa locală, Ulmetum să poată disputa jocurile oficiale, dar și antrenamentele.
Eforturile de a implementa un astfel de proiect au început încă din anul 2014, însă abia în 2015 s-a putut trece efectiv la efectuarea lucrărilor.

 

Astfel, pe 23 iulie 2015 a fost semnat contractul pentru „amenajare teren de sport, construire vestiare, comuna Pantelimon“, cu o valoare de aproximativ 196 mii euro, bani proveniți din fondurile Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.
Conform primarului Vasile Neicu, „Proiectul a fost depus prin intermediul Grupului de Acțiune Locală (GAL) și a fost finalizat în cursul acestui an. Din toamna lui 2017 o să reînscriem echipa noastră de fotbal, Ulmetum, în campionatul județean. Acum au un teren de fotbal modern pe care să joace.”
În cadrul proiectului de „amenajare teren de sport, construire vestiare“ au fost efectuate lucrări de sistematizare, de dotare cu utilități, a fost amenajată împrejmuirea şi au fost construite vestiare, tribune şi banca de rezerve. Astfe, jucătorii echipei Ulmetum au acum posibilitatea de a se antrena și de a juca pe un teren modern.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top