Comisia Europeană

După ce a fost scos de sub controlul judiciar, Reșit Taner și-a reluat postul de primar al comunei Tuzla

În data de 15 septembrie 2015, viceprimarul comunei Tuzla, Reșit Taner a fost reținut de DNA sub acuzația de șantaj. După ce a fost respinsă cererea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile, judecătorii au luat decizia ca acesta să fi plasat sub control judiciar. În contextul în care faptele pentru care a fost acuzat s-a demonstrat că nu erau conforme cu realitatea, Reșit Taner a fost scos de sub control judiciar în data de 16 octombrie.

De luni 19 octombrie 2015, Reșit Taner este noul primar al Comunei Tuzla, acesta reintrându-și în drepturi după ce inițial fusese desemnat în această funcție de prefectul județului Constanța, Ion Constantin chiar în ziua în care Reșit fusese reținut de DNA.
Contactat telefonic primarul Reșit Taner a declarat că s-a apucat deja de treabă, prima lui misiune fiind cea de extindere a pieței locale din Tuzla în vederea măririi suprafeței și numărului de standuri de vânzare pentru producătorii locali domiciliați în localitate.
De asemenea, Reșit a declarat că în cursul acestei săptămâni va demara o acțiune privind reducerea câinilor vagabonzi din localitate, numărul acestora crescând în ultima vreme exagerat de mult.

Actualitate

To Top