Exclusiv

Cauţi un loc de muncă în Dobrogea?

Tulcenii şi constănţenii care îşi caută serviciu au la dispoziţie ZECI de oferte în această săptămână. Dacă sunteţi dobrogean în căutarea unui loc de muncă, va invităm să accesaţi pagină www.infomunca.ro, pentru cele mai noi joburi în Drobrogea.
Şomerii cu experienţă în construcţii, pot opta pentru zeci de posturi vacanţe, precum: dulgher, fierar, betonist, dar sunt şi disponibile joburi pentru mecanic şef, sudor sau electrician.

Pentru absolvenţii de studii superioare, sunt disponibile oferte de muncă precum: asistent vânzări, anteprenor, operator producţie automobile, sau consultant imobiliar. Există de asemenea şi locuri de muncă pentru şoferi şi pentru muncitorii necalificaţi, fără experienţă, pentru posturile: asamblare componente auto şi asamblare componente electrice.
Pentru cei care caută un job un domeniul IT, Romtehnochim, pune la bătaie un post pentru cunoscătorii de photoshop şi ilustrator, cu experienţă în domeniul graficii – răbdare, pasiune. Un job interesant pentru locuitorii dobrogeni este oferit de către New Challenge Marketing Research pentru postul de Client misterios domeniul auto (vizitează diverse locaţii, joacă rolul unui client real, se arată interesat de achiziţia unor produse sau servicii, însă pe parcursul vizitei evaluează angajaţii, abilităţile lor de vânzare, aspectul interior şi exterior al locaţiei. După realizarea vizitei, clientul misterios completează un chestionar, prezintă detaliat toate aspectele observate şi evaluează obiectiv atitudinea angajatului).
Pe lângă acestea, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa a anunţat că luna aceasta sunt disponibile următoarele locuri de muncă:
– Trei posturi de asistent medical şi trei posturi de şofer, scoase la concurs de ambulanţa Constanţa
Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea pentru ocuparea posturilor vacante de asistent medical PL la Staţia central Constanţa (un post) şi asistent medical debutant PL la Substaţia Eforie Sud.
Dosarele pot fi depuse până pe dată de 4 noiembrie, ora 15.00. Proba scrisă se va desfăşura pe data de 16 noiembrie, iar interviul pe data de 17 noiembrie.
De asemenea, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacanţe de sofer autosanitara ÎI la Staţia centrală Constansa şi şofer autosanitara ÎI la Substaţia Năvodari (2 posturi).
Dosarele pot fi depuse până pe data de 4 noiembrie, ora 15.00. Proba scrisă se va desfăşura pe data de 12 noiembrie, iar interviul pe dată de 13 noiembrie.
– Parchetul de pe lângă Curtea de apel Constanţa caută un ingrijor
Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuţie, temporar vacantă, de îngrijitor.
Dosarele pot fi depuse până pe dată de 29 octombrie 2015, ora 12.00, urmând că proba scrisă să fie organizată pe dată 06 noiembrie.
– Se caută doi inspectori în cadrul direcţiei generale economice financiare
Consiliul Judeţean Constanţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie, vacanţe, din cadrul Direcţiei Generale Economice- Financiare, după cum urmează:
– inspector, clasa I, grad profesional superior
– inspector, clasa I, grad profesional principal

Primăria Municipiului Constanţa organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuţie, vacante, după cum urmează:
– consilier, clasa I, grad asistent – Serviciul Implementare Plan Integrat de Dezvoltare;
– consilier, clasa I, grad principal;
– consilier, clasa I, grad superior (2 posturi);
– consilier, clasa I, grad principal – Biroul Dezvoltare şi Management Proiecte;
– inspector, clasa I, grad principal – Biroul Ecologie Urbană.

Primăria Comunei Agigea organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale de execuţie, temporar vacantă, de bibliotecar II.

– Biblioteca Judeţeană „I. N. Român” din Constanţa organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuţie, vacanţe, astfel:

– şofer, treaptă profesională I, cu studii medii (1 post)
– muncitor, treaptă profesională I, cu studii medii/generale (2 posturi)

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Bibliotecii Judeţene „Ioan N. Român” din Constanţa, str. Mircea cel Bătrân, 104A, telefon: 0241/616.244, 0241/616.245, interior 221.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top