Opinii

Dublă sărbătoare în comuna Oltina, de Paşte

Primăria Oltina are planuri mari pentru anul 2011. Aşteaptă rezultatele proiectelor depuse spre finanţare la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (printre care se află şi asfaltarea drumului dintre localităţile Satu Nou, Oltina şi Strunga), speră să obţină finanţare pentru construirea a nouă poduri şi podeţe, şi are în plan şi amenajarea firului de vale Groapa Adâncă.

Un articol de Andreea PAVEL

În viitorul apropiat, câteva dintre proiectele urmărite de primarul Gheorghe Chirciu sunt reabilitarea reţelei de alimentare cu apă în satul Răzoare, construcţia de canale destinate colectării apei pluviale şi realizarea sistemului de canalizare din Oltina. Nu în ultimul rand, terenul de fotbal pe care se antrenează echipa locală Sport Prim Oltina va fi modernizat. În toamnă, dacă lucrurile se vor desfăşura conform planului, se vor demara şi lucrările pentru construcţia noii grădiniţe din localitate.
Cel mai aşteptat eveniment în comună, însă, este Ziua Oltinei, care va fi celebrată a doua zi de Paşte, pe 25 aprilie. Hramul Bisericii Sfântul Gheorghe va fi sărbătorit tot atunci, dat fiind faptul că 23 aprilie cade în zi de post. “Locuitorii vor primi o masă gratuit, pe 25 aprilie, şi îi aştept cu braţele deschise pe cât mai mulţi dintre cei care vor avea plăcerea să sărbătorească alături de noi”, a declarat primarul Gheorghe Chirciu. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de o trupă de interpreţi de muzică populară şi uşoară din zonă şi de o trupă de dansuri populare din comună.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top