Actualitate

Drumuri Județene Constanța a început reabilitarea DJ 392 Pecineaga-Amzacea

Societatea „Drumuri Județene Constanța” a demarat astăzi, marți, 26 septembrie 2023  reabilitarea unui sector important de drum: DJ 392 Pecineaga – Amzacea.

         În următoarele două luni pe o suprafață de aproximativ 25.000 de mp de drum vor fi așternute în jur de 6.000 de tone de piatră, conform primelor estimări ale necesarului de material. Lucrările vor fi efectuate în funcție de condițiile meteorologice.

         „Intenția noastră este să aducem drumul, pentru început, la un stadiu practicabil. Din păcate, lucrările nu au putut fi începute mai devreme deoarece pe rolul instanțelor s-a aflat procesul cu cel ce a realizat asfaltarea din 2012. Sperăm ca într-un termen cât mai scurt drumul să poată fi traversat de participanții la traficul rutier în cele mai bune și sigure condiții”, a spus Răzvan Gabriel Zagon, directorul general al Societății „Drumuri Județene Constanța”.

         Alături de angajații DJCT s-a aflat, astăzi, și Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

        „Modernizarea şi reabilitarea drumurilor județene continuă. Un nou proiect al Societății „Drumuri Județene Constanța” vizează reabilitarea și modernizarea drumului județean 392 Pecineaga – Amzacea, un sector de drum tratat superficial de autorități în trecut și ocolit de toți cei care cunosc starea deplorabilă în care acesta se află în prezent.

Cei 12 km de drum sunt foarte greu de parcurs, aproape imposibil, iar reabilitarea acestui tronson înseamnă, practic, o reconstrucție masivă”, a apreciat președintele Consiliului Județean Constanța.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top