Opinii

Drum de legătură între Rasova şi Peştera

În ultima şedinţă din luna iunie a Consiliului local Rasova, s-a hotărât, printre altele să se înfiinţeze o asociaţie intercomunitară între comunele Peştera şi Rasova. Scopul acestei asociaţii este construirea unui drum care va lega cele două localităţi. Acest proiect va fi realizat în viitorul apropiat, iar primarul comunei Rasova a declarat pentru reprezentanţii presei faptul că această iniţiativă este extrem de utilă dată fiind situaţia în care localnicii unei comune ce doresc să ajungă în cealaltă, trebuie să ocolească foarte mult: „Dacă pleci din Rasova spre Cernavodă, Cernavodă – Medgidia, iar de acolo, prin Valea Vacilor, se ajunge la Peştera, şi astfel pacurgi aproximativ 50 de kilometri. Ceea ce noi ne-am propus este să evităm acest lucru şi astfel să construim un drum direct, care să măsoare în jur de 15 kilometri”. Acest proiect este finanţat din fonduri europene, iar ceea ce se ştie sigur este că realizarea şoselei va fi destul de costisitoare. Cu toate acestea, reprezentanţii celor două primării sunt optimişti.
Primarul Mihalache Neamţu a mai declarat, de asemenea, că o altă hotărâre luată în  şedinţa de consiliu este faptul că apoximativ 20 de hectare de teren din propietatea administraţiei locale vor fi trecute  în administrarea Comisiei locale de fond funciar. Scopul acestei iniţiative este posibilitatea de a împropietăririi cât mai mulţi localnici ai comunei Rasova.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top