Opinii

Drepturile copiilor, promovate de primarul Mariana Gâju

Joi, 20 noiembrie a.c., sub motto-ul „Copiii sunt viitorul, de aceea trebuie protejaţi“, Mariana Gâju, primarul localităţii Cumpăna, a organizat o dezbatere publică.

 

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

Tema evenimentului a fost „Conştientizarea drepturilor copilului în rândul familiilor şi părinţilor, al grupurilor profesionale care lucrează cu copiii”. Manifestarea s-a desfăşurat în sala mare a Casei de Cultură din Cumpăna. Principalul scop al dezbaterii a fost sensibilizarea adulţilor faţă de drepturile şi dorinţele celor mici.

Evenimentul nu a fost unul comun, ori lipsit de acţiune. Invitaţi la discuţii au fost reprezentanţii mai multor instituţii implicate în viaţa de zi cu zi, în rezolvarea problemelor copiilor. Spre exemplu: Organizaţia Internaţională pentru Combaterea Exploatării prin muncă a copilului, Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Autoritatea de Sănătate Publică, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa, Organizaţia Noncuvernamentală World Vision – echipa zonală Constanţa, Fundaţia Holt România – Filiala Constanţa.  

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top