Opinii

De la Cumpăna începe abolirea violenţei

La îndemnul primarului Mariana Gâju, pe 25 noiembrie a.c., Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, în parteneriat cu Organizaţia Comunală Partidul Social Democrat Cumpăna, a organizat o dezbatere publică cu tema: „Eliminarea violenţei asupra femeii”, susţinută cu ocazia „Zilei Internaţionale pentru eliminarea violenţei asupra femeilor”.

 

Un articol de Andreea PAVEL, Sebastian TARCEA

 

Manifestarea s-a desfăşurat în sala mare a Casei de Cultură din Cumpăna. Scopul acestei activităţi a constat în implicarea autorităţilor locale, în vederea implementării legislaţiei în vigoare, privind violenţa domestică, prevenirea şi combaterea traficului de persoane şi aprecierea femeii la adevărata valoare. Invitaţi la dezbatere au fost reprezentanţii instituţiilor abilitate să contribuie la rezolvarea problemelor de acest gen. Ca de exemplu, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, Direcţia de Muncă şi Incluziune Socială (compartimentul pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie), Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane, Asociaţia „O Nouă Şansă” Constanţa, Autoritatea de Sănătate Publică, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa, Organizaţia Nonguvernamentală World Vision (echipa zonală Constanţa).

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top