Actualitate

Discuții purtate la Tulcea pe tema Programului Regional Sud-Est

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat, astăzi, la deschiderea reuniunii Comitetului de Monitorizare a Programului Regional Sud-Est,  eveniment organizat în format hibrid, care are loc în perioada 20-21 iunie 2023, la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea.

În cadrul ședințelor, se va discuta despre metodologia de închidere a programelor operaționale 2014-2020 și etapizarea proiectelor în programele aferente 2021-2027, despre modificările criteriilor de selecție, despre schema de ajutor de minimis pentru microîntreprinderi, dar și despre alte subiecte importante pentru beneficiarii      fondurilor europene.

„Consider că județul nostru este alegerea cea mai înțeleaptă pentru organizarea întâlnirii ce începe astăzi aici, la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea, mai ales în contextul în care, spunem noi, administrația județeană și cele locale au făcut eforturi susținute pentru atragerea de fonduri externe și au reușit dezvoltarea sistematică a acestui colț al României.

Salut, pe care această, inițiatorii ședinței tematice și îi felicit pentru modul profesionist în care reușesc să vină în întâmpinarea beneficiarilor fondurilor europene, prin sesiuni de informare cu privire la condițiile de eligibilitate, la metodologii de evaluare, la modificări de ultimă oră cu privire la modalitatea de accesare de fonduri pentru dezvoltare.

Dintotdeauna am fost de părere că astfel de întâlniri față în față (sau chiar online, respectiv hibrid, așa cum este cea de astăzi) sunt extrem de utile pentru deschiderea unui căi de dialog între reprezentanții administrației locale, județene și oficiali ai comitetului de monitorizare, astfel încât toate lucrurile să fie extrem de clare, fiecare dintre cei prezenți să poată primi răspunsuri clare și concrete la toate întrebările.

Îmi exprim încrederea că întâlnirile de astăzi vor fi extrem de lucrative, vor aduce plus valoare sistemului de  atragere de fonduri europene pentru dezvoltarea regiunii și că vom pleca de aici cu multe clarificări extrem de necesare uneori“, a transmis Dumitru Mergeani, administratorul public al județului Tulcea, în deschiderea lucrărilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top