Opinii

Deşi a fost criză, proiectele din Poarta Albă au mers ca pe bandă rulantă

Peste 20 de kilometri de drumuri vor fi asfaltate în comuna Poarta Albă, prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului. Astfel, vor fi asfaltate străzile din cartierul de nord şi străzi principale din Poarta Albă. Administraţia locală se pregăteşte şi de finalizarea proiectului prin care a fost construită o grădiniţă nou-nouţă, foarte modernă, dotată cu toate utilităţile. Pe de altă parte, copiii din Poarta Albă vor beneficia şi de o grădiniţă cu orar prelungit, construită cu ajutorul Ministerului Educaţiei. Unitatea de învăţământ preşcolar va avea o suprafaţă utilă desfăşurată de 1400 mp şi va fi construită chiar lângă parcul din centrul localităţii.

Un articol de Andreea PAVEL

Primarul Vasile Delicoti se poate lăuda cu faptul că a reuşit să realizeze mai mult decât a promis în campania electorală: “În campanie n-am promis mai mult decât ştiam că pot face. Iată că acum am reuşit să realizez mai multe decât mi-am propus, în pofida faptului că greutăţile financiare cu care ne-am confruntat au fost foarte mari şi nu am fost sprijiniţi de fiecare dată. Un alt proiect pe care îl am în derulare acum este reprezentat de două investiţii în infrastructură sportivă. Este vorba despre sala de sport, finanţată prin Compania Naţională de Investiţii, şi de baza sportivă. La sala de sport mai este puţin de lucru, iar în ceea ce priveşte baza sportivă, clădirea este gata, mai sunt de făcut suprafaţa de joc, care va fi amenajată cu gazon, reţeaua de canalizare şi tribunele”, a declarat primarul Vasile Delicoti. În curând, administraţia locală va inaugura şi parcul situat spre satul Galeşu, în suprafaţă de peste 12000 mp şi care a fost amenajat cu stâlpi de iluminat, fântâni arteziene şi pergole (construcţie formată dintr-o reţea de grinzi de lemn, susţinute de şiruri de coloane, pe care se întind plante agăţătoare decorative, n.red.)”, a conchis edilul.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top