Fără categorie

Descinderile DIICOT la Petromidia suspectate de a fi comandate politic

Într-un comunicat de presă remis redacției noastre, reprezentanții Sindicatului Liber Petrochimistul și-au exprimat îngrijorarea că recentele descinderi ale ofițerilor DIICOT la rafinăria Petromidia ar fi suspectate că sunt făcute la comandă politică. Teama sindicaliștilor este că în situația în care politicul și-ar fi dat girul în acest caz, soarta rafinăriei ar fi pecetluită, urmările fiind deosebit de grave, ca exemplu fiind dat soarta rafinăriilor de la Pitești sau Onești, adică închiderea. Mai jos puteți citi integral comunicatul de presă remis de Sindicatul Liber Petrochimistul:

„Conducerea Sindicatului Liber Petrochimistul, urmărește cu atenție și îngrijorare evenimentele petrecute în ultimele zile privind acțiunile DIICOT vis-à-vis de firma noastră GasMunay Rafinăria Petromidia.
Atâta timp cât aceste acțiuni nu afectează bunul mers al societății și interesele salariaților, conducerea sindicatului va urmări aceste evenimente și își rezervă dreptul de a acționa în consecință pentru a apăra interesele societății și a salariaților.
Sperăm că nu este o acțiune politică și nici un factor politic din România să nu urmărească ca Rafinăria Petromidia să ajungă în situația rafinăriilor de la Pitești și Onești, adică închise.
Consiliul Sindicatului Liber Petrochimistul”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top