Politic

Deputatul Vișan îl compară pe candidatul USR la Primăria Constanța cu Gheorghiu Dej

Deputatul PSD George Gabriel Vișan îl atacă pe parlamentarul Stelian Ion, după ce acesta din urmă și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Constanța din partea USR. Într-un limbaj plin de umor și ironie, Vișan speculează inadvertențele și fracturile de logică dintr-o postare pe Facebook în care USR-istul își motivează candidatura la Constanța.

Vișan îi amintește lui Ion că „s-a trezit dimineață cu o Mazăre în cafea” (aluzie la faptul că a fost avocatul PSD-istului Radu Mazăre), se întreabă de ce vrea să fie primar dacă nu și-a dorit asta-se spune că visul lui Stelian Ion a fost să ajungă Ministrul Justiției, doar că Dan Barna nu îl (mai) susține pentru această funcție-și îl compară cu liderul comunist Gheorghe Gheorghiu Dej.

„Hidră, ruină, gheare, să smulgă abuzuri, demersuri civice, nu sunt cuvinte din Lord of The Rings, ci din discursul tip Eurovision a unui constănțean de-al nostru ce se crede vârf de lance al trendului popular.
Vrea să fie primar chiar dacă nu a visat asta.
Al nostru Stelu s-a hotărât să distrugă hidra social democrată și să se sacrifice pentru asta, asemeni domnului Stoian din filmul Puterea și Adevărul din 1972 (personajul principal îl interpretează magistral pe Gheorghe Gheorghiu Dej și este jucat de Mircea Albulescu).
E trist să vezi atâta lipsă de imaginație. Nici măcar nu amintesc de episodul avocățesc
<Maistra mea m-a obligat>, când Stelu s-a trezit dimineață cu o Mazăre în cafea.
Studiind cu atenție fiecare cuvânt din declarația acestuia, să-mi fie cu iertare, dar parcă bagă spaimă în burghezi, după faimosul dicton. Chiar t
ânărul USR nu are imaginație să folosească alte cuvinte. Ni se tot spune că ei vor fi elita politică care va salva țara! Au mai zis asta mulți în istoria noastră ținând cu tot dinadinsul să se cocoațe pe scaunul puterii.
E greu să înțelegem, măcar din istorie, că atunci când gândim politică în termeni de salvgardare națională, atunci defapt arătăm, devoalăm eșecul politicienilor.
De ce Constanța?
<Nu e o funcție la care am visat, dar este singura șansă de a salva acest oraș>… Totuși nu pot să nu remarc discriminarea care se aduce hidrei. Dacă mâine Stelu cultivă o hidră în acvariu care îl mușcă de nas? Nu va dori atunci să-și retragă cuvintele?”, a spus George Vișan.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top