Politic

Deputatul Istvan Antal: UDMR are un nou lider de grup la camera Deputaților

Deputatul constănțean al UDMR István János Antal anunță că formațiunea politică din care face parte are un nou lider de grup la camera Deputaților, în persoana lui Benedek Zakarias. Acesta a fost ales în cadrul reuniunii Grupului parlamentarilor UDMR care a avut loc la Sovata.
Benedek Zakarias este membru al Comisiei pentru infrastructură și transport din Cameră, iar alături de el au fost realeși în funcțiile de vicelideri ai grupului deputatul Szabó Ödön și Márton Árpád. Parlamentarul Apjok Norbert rămâne, în continuare, secretarul grupului.

Grupul UDMR din Senat va fi condus și în această sesiune parlamentară de senatorul Cseke Attila, în timp ce funcțiile de vicelider și secretar de grup vor fi ocupate, în continuare, de senatorii Fejér László Ödön și Császár Károly.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top