Politic

Deputatul Huțucă subliniază importanța colaborării militare și energetice în consolidarea relației bilaterale România-SUA

Deputatul Bogdan Huțucă își exprimă speranța ca prietenia dintre Statele Unite ale Americii și România va rămâne puternică și solidă, având un impact pozitiv asupra consolidării valorilor democratice și a cooperării în beneficiul cetățenilor ambelor țări. Parteneriatul Strategic dintre cele două state, împreună cu colaborarea în diverse domenii, precum cel militar și energetic, pot contribui la consolidarea și extinderea relațiilor bilaterale, având în vedere prosperitatea ambelor națiuni.

Astfel, în contextul celebrării Zilei Independenței, Bogdan Huțucă subliniază importanța acestui parteneriat și colaborează în promovarea valorilor democratice și a unui viitor mai bun pentru toți cetățenii români și americani.

„Să sperăm că prietenia dintre Statele Unite ale Americii și România va rămâne puternică și solidă, pentru ca astfel, să putem consolida valorile democratice și să putem lucra împreună pentru un viitor mai bun pentru toți cetățenii noștri.
Parteneriatul Strategic, dar mai ales colaborarea dintre cele două state în diverse domenii, cum ar fi cel militar și energetic, poate consolida și mai mult relația noastră bilaterală, pentru prosperitatea ambelor națiuni.
La mulți ani de Ziua Independenței”, a transmis Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top