Politic

Deputatul Huțucă: Creșterea prețului energiei electrice e efectul intervenției statului

Într-o postare pe pagina de Facebook, Bogdan Huțucă s-a referit la recentele creșteri ale prețului energiei electrice, pe care le-a pus pe seama politicilor fiscale dezastruoase și al intervenției repetate a statului în regularizarea și ajustarea pieței.
Deputatul liberal s-a declarat cu această ocazie a fi partizanul liberalizării totale a sistemului național de energie – singura măsură care, în viziunea sa, ar duce la eliberarea companiilor de intervenția nefastă a politicului.

“Energia electrică se tranzacționa ieri cu 611 lei pe MWh, ceea ce reprezenta deja un record. De astăzi se tranzacționează cu 630 de lei pe MWh.

Aceste creșteri nu vin de nicăieri ci sunt efectul politicilor fiscale dezastruoase și ale intervenției statului în piața de energie.

De aceea voi milita întotdeauna pentru liberalizarea sistemului național de energie și “eliberarea” acestor companii de intervenția nocivă a politicienilor “, a declarat Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top