Politic

Deputatul George Șișcu a participat la o dezbatere despre infrastructura orașului Măcin

În cadrul unei dezbateri din orașul Măcin referitoare la infrastructura locală a orașului și problemele rețelei de alimentare cu apă, deputatul liberal George Șișcu a amintit de propunerea sa din Comisia de Transport și Infrastructură a Camerei Deputaților ce prevede introducerea transportului cu barje ca soluție pentru transportul pietrei din zona Măcin. Discuțiile au avut loc în contextul nemulțumirilor locuitorilor din Măcin legate de faptul că străzile orașului sunt tranzitate de camioane ce transportă piatră pentru lucrările podului suspendat de peste Dunăre.

Sper ca problemele discutate ieri la Măcin cu locuitorii și autoritățile orașului să-și găsească rezolvarea cât mai curând.
Dacă problema apei rămâne strict în sarcina AQUASERV, care se chinuie să ducă la bun sfârșit proiectele neterminate de firme care au intrat în insolvență (subit), problema transportului de piatră spre șantierul podului trebuie rezolvată de către cei de la CNAIR și Primărie. Soluția pentru transportul pietrei, propusă de mine în Comisia de Transport și Infrastructură a Camerei Deputaților, a fost avansată și ca soluție inițială și anume TRANSPORTUL CU BARJELE.
Am înteles din discuțiile cu cetățenii, în special cele de după ședință, de ce nu s-a recurs la această solutie. Toți măcinenii știu că e vorba de LĂCOMIA, FOAMEA DE BANI A UNOR TRANSPORTATORI.
Voi cere o listă cu firmele care efectuează transportul de piatră și o voi face cunoscută. Măcinenii știu cine sunt patronii acestor firme.
Vreau să fiu bine înțeles, toți românii salută construcția podului peste Dunăre, dar nu putem dărâma jumătate din orașul Măcin pentru a se îmbogăți unii”, a declarat George Șișcu.

Dezbatere la Macin

Sper ca problemele discutate ieri la Măcin cu locuitorii și autoritățile orașului să-și găsească rezolvarea cât mai curând.Dacă problema apei rămâne strict în sarcina AQUASERV, care se chinuie să ducă la bun sfârșit proiectele neterminate de firme care au intrat în insolvență (subit), problema transportului de piatră spre șantierul podului trebuie rezolvată de către cei de la CNAIR și primărie. Soluția pentru transportul pietrei, propusă de mine în Comisia de Transport și Infrastructură a Camerei Deputaților, a fost avansată și ca soluție inițială și anume TRANSPORTUL CU BARJELE.Am înteles din discuțiile cu cetățenii, în special cele de după ședință, de ce nu s-a recurs la această solutie. Toți măcinenii știu că e vorba deLĂCOMIA, FOAMEA DE BANI A UNOR TRANSPORTATORI.Voi cere o listă cu firmele care efectuează transportul de piatră și o voi face cunoscută. Măcinenii știu cine sunt patronii acestor firme.Vreau să fiu bine înțeles, toți românii salută construcția podului peste Dunăre, dar nu putem dărâma jumătate din orașul Măcin pentru a se îmbogăți unii.

Publicată de George Siscu pe Vineri, 20 septembrie 2019

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top