Politic

Deputatul George Șișcu a participat alături de primari din județ la o întâlnire cu Ion ȘTEFAN, Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației

Deputatul tulcean George Șișcu a luat parte ieri la o întrevedere cu Ion ȘTEFAN, Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, dar și cu staff-ul Ministerului și alți șapte primari din județul Tulcea. În cadrul întâlnirii edilii au dezbătut principalele dificultățile pe care le întâmpină, stadiul diferitelor investiții pe care le dețin și au aflat noi posibilități de atragere a banilor europeni.

„Am participat astăzi la întâlnirea cu Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion ȘTEFAN, alături de staff-ul Ministerului. Întâlnirea a avut loc la Palatul Parlamentului și alături de mine au fost primarii comunelor Greci – Nicolaie MOCANU, Văcăreni – Ștefan STOICA, Izvoarele – George GHIORGHE, Jijila – Costică DEACU, Ciucurova – Marian ȘERBAN, Casimcea – Gheorghe ȚILINCĂ și Hamcearca – Ion ACCELEANU.

S-au discutat probleme pe care primarii le-au considerat urgente, stadiul plăților pentru lucrările în curs și în special noile oportunități de atragere a banilor europeni.
Astfel de întâlniri vor avea loc frecvent cu toți miniștrii guvernului Orban și la acestea vor fi invitați toți primarii județului Tulcea, indiferent de culoarea politică”, a declarat George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top