Politic

Deputatul George Șișcu: 10 milioane de euro din fonduri guvernamentale pentru Tulcea

Deputatul PNL George Șișcu vine astăzi cu o veste bună pentru județul Tulcea. În urma demersurilor parlamentarului, Guvernul Orban a alocat circa 10 milioane de euro pentru finalizarea lucrărilor de investiții ale societății Aquaserv și a obținut prelungirea termenelor de execuție până în anul 2022.

10 milioane de euro din fonduri guvernamentale pentru județul Tulcea! În urma demersurilor pe care le-am întreprins, Guvernul PNL a alocat echivalentul în lei a circa 10 milioane de euro pentru finalizarea lucrărilor de investiții ale societății Aquaserv în județul nostru.

Îi mulțumesc în mod special pentru sprijin domnului ministrul Marcel Ioan Boloș, Ministrul Fondurilor Europene! Asigur conducerea SC Aquaserv SA Tulcea de tot sprijinul meu în continuare.

Începute în 2007, lucrările de modernizare ale rețelei de apă-canal au trenat de-a lungul a două exerciții bugetare europene! În lipsa acțiunii Guvernului Orban, societatea Aquaserv ar fi trebuit să returneze și fondurile cheltuite până acum pentru obiectivele sale de investiții din fonduri europene, dat fiind că nu a reușit să își îndeplinească planul propus. Astăzi guvernul liberal a obținut prelungirea termenelor de execuție până în anul 2022 și, mai mult, a alocat de la bugetul de stat și banii necesari, în cuantum de aproape 10 milioane de euro, a declarat George Șișcu.

Actualitate

To Top