Politic

Deputatul George Șișcu: 10 milioane de euro din fonduri guvernamentale pentru Tulcea

Deputatul PNL George Șișcu vine astăzi cu o veste bună pentru județul Tulcea. În urma demersurilor parlamentarului, Guvernul Orban a alocat circa 10 milioane de euro pentru finalizarea lucrărilor de investiții ale societății Aquaserv și a obținut prelungirea termenelor de execuție până în anul 2022.

10 milioane de euro din fonduri guvernamentale pentru județul Tulcea! În urma demersurilor pe care le-am întreprins, Guvernul PNL a alocat echivalentul în lei a circa 10 milioane de euro pentru finalizarea lucrărilor de investiții ale societății Aquaserv în județul nostru.

Îi mulțumesc în mod special pentru sprijin domnului ministrul Marcel Ioan Boloș, Ministrul Fondurilor Europene! Asigur conducerea SC Aquaserv SA Tulcea de tot sprijinul meu în continuare.

Începute în 2007, lucrările de modernizare ale rețelei de apă-canal au trenat de-a lungul a două exerciții bugetare europene! În lipsa acțiunii Guvernului Orban, societatea Aquaserv ar fi trebuit să returneze și fondurile cheltuite până acum pentru obiectivele sale de investiții din fonduri europene, dat fiind că nu a reușit să își îndeplinească planul propus. Astăzi guvernul liberal a obținut prelungirea termenelor de execuție până în anul 2022 și, mai mult, a alocat de la bugetul de stat și banii necesari, în cuantum de aproape 10 milioane de euro, a declarat George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top