Politic

Deputatul Bogdan Huțucă susține propunerea lui George Niculescu pentru președinția ANRE – expertiză și pasiune pentru securitatea energetică a României

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, apreciază munca depusă de George Niculescu ca secretar de stat și recunoaște pasiunea și dedicarea acestuia față de domeniul energiei. Deputatul îl felicită pentru preluarea funcției de președinte al ANRE (Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie și afirmă că este un motiv de bucurie faptul că filiala PNL Constanța are astfel de oameni pregătiți să conducă domenii strategice ale statului român.

„George Niculescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, membru al filialei PNL Constanța, a primit votul Parlamentului României pentru preluarea funcției de președinte al ANRE (Autoritatea Națională pentru Reglementare în Energie).
Prin activitatea sa, de mai bine de 2 ani, la nivelul Ministerului Energiei, a reprezentat Guvernul României în negocieri cruciale pentru securitatea energetică a țării noastre. A participat la o serie de întâlniri oficiale, atât cu parteneri strategici ai SUA, precum și cu reprezentanți ai instituțiilor europene sau alte state, pe teme de interes major pentru protejarea și dezvoltarea sistemului energetic românesc, realizări profesionale despre care se vorbește mai puțin dar ne privesc pe noi, toți. Apreciez ceea ce a realizat ca secretar de stat, pentru că a demonstrat că este un profesionist pasionat dar și dedicat domeniului energiei.
Felicitări pentru toate reușitele și succes pentru ceea ce urmează! Mă bucur că, la nivelul filialei PNL Constanța, avem astfel de oameni, pregătiți să conducă domenii strategice ale statului român”, a transmis Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top