Politic

Deputatul Bogdan Huțucă: România merită în Schengen!

Deputatul liberal Bogdan Huțucă salută deschiderea Austriei pe tema aderării României la Spațiul Schengen și laudă contribuția pe care ministrul de interne Cătălin Predoiu și ministrul de externe Luminița Odobescu au avut-o la acest rezultat. Huțucă spune că România merită în Schengen și românii merită să circule liber, fără controale suplimentare, în interiorul Uniunii Europene.

„România merită în Schengen! De-a lungul anilor, țara noastră a demonstrat ferm, prin eforturi susținute, că merită să fie privită ca un partener egal în cadrul Uniunii Europene. Deschiderea pe care a arătat-o Austria este un rezultat susținut și consolidat de politică externă a României.

Această concesie pe care statul austriac o face este și un efect al activității intense, desfășurate pe plan european, a ministrului de interne Cătălin Predoiu și a ministrului de externe Luminița Odobescu. Așteptăm să vedem decizia finală în urma declarațiilor care au apărut în spațiul public.

Bătălia pentru România continuă și printr-o colaborare politică, națională și europeană, rezultatele vor apărea. Românii merită acest tratament, de a circula liber, fără controale suplimentare, în interiorul Uniunii Europene”, a transmis Bogdan Huțucă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top