Politic

Deputatul Bogdan Huțucă: Constanța este orașul lucrurilor făcute pe jumătate

Deputatul liberal a criticat într-o declarație de presă modul în care administrația locală din Constanța se ocupă de oraș. Parlamentarul Constănțean consideră că în orașul de la malul mării treburile sunt făcute doar pe jumătate, prin proiecte „născute din ciupeli și mici cârpeli”: un pod rebilitat pe jumătate, un oraș iluminat doar în centru, un cazino peticit, o zonă peninsulară reabilitată cu lucrări de mântuială, un program de plombare a străzilor, prezentat ca unul de asfaltare:

„Trăim în orașul lucrurilor făcute pe jumătate. În Constanța lui „lasă că merge și așa”. La tot pasul, orașul poartă urmele lucrului făcut de mântuială, a proiectelor născute din ciupeli și mici cârpeli. 
Unde ne uităm, vedem cum orașul este administrat și condus cu jumătăți de măsură, dovadă a unei echipe administrative ce zilnic își dă concursul propriei incompetențe.
Un pod reabilitat pe jumătate (vorba vine reabilitat, mai degrabă cârpit), un oraș iluminat în centru și scufundat în beznă în cartierele mărginașe, un cazino peticit cât să treacă iarna, o zonă peninsulară reabilitată cu lucrări de mântuială și materiale de cea mai proastă calitate, un așa zis program de asfaltare ce seamănă mai degrabă cu o campanie supra-mediatizată de plombare. 
Și exemplele pot continua, domnule primar Decebal Făgădău, cu regretul că, în doi ani de zile, Constanța a cunoscut decăderea și umilința într-un ritm ce l-ar face invidios până și pe Radu Mazăre. 
Este rușinos ca un oraș bogat precum spuneți dv că este Constanța să trăiască din peticeli și cârpeli, etalându-și avuția doar prin prisma a trei WC-uri publice pentru care ați plătit aproape 200.000 de euro. 
Am fi vrut ca bogăția Constanței să se reflecte, domnule Făgădău, în aspectul orașului, în standardul de viață al constănțenilor, în calitatea serviciilor publice, în oferta de parcuri și spații pentru petrecerea timpului liber, în parcări moderne și inteligente, în atragerea investitorilor pentru a crea locuri de muncă bine plătite pentru tinerii cu studii superioare.
Din păcate, în palmaresul domnului primar Făgădău, la mai bine de doi ani de mandat, se regăsesc la realizări trei wc-uri și zeci de mii de constănțeni amendați pentru parcare”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top