Politic

Deputatul Bogdan Huțucă a participat la evenimentul de punere în funcțiune a rețelei de gaze din Techirghiol

”Am luat parte la evenimentul care a avut loc cu ocazia înființării sistemului de distribuție a gazelor naturale din Techirghiol, proiect finalizat într-un timp record.
Este o reușită a primarului împreună cu echipa sa, susținuți de Consiliul Local, reușită care aduce o listă întreagă de beneficii pentru comunitatea locală. ÎI felicit atât pentru curajul şi determinarea de a pune interesul comunității locale în primul rând, cât și pentru încăpățânarea de a reuși, pentru că realizarea acestui proiect înseamnă confort și o viață mai bună pentru toți locuitorii.
Mi-ar plăcea să se repete această reușită în cât mai multe localități, pentru că avem nevoie de exemple de bună practică, mai ales că numărul localităților care au rețele de gaze naturale, în județul Constanța, este încă destul de mic. Sper ca în anii următori, prin fondurile europene și cele guvernamentale, dar și cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, să putem asista și la alte proiecte de anvergură precum cel de astăzi”, a transmis deputatul Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top