Politic

Deputatul Anișoara Radu: „Am votat proiectul de lege privind acordarea de măsuri sociale persoanelor concediate din sectorul crescătorilor de suine”

Deputatul PSD de Tulcea Anișoara Radu a declarat recent că „persoanele concediate din cadrul societăților din sectorul crescătorilor de suine a căror activitate a fost afectată de virusul pestei porcine africane vor primi o compensației de 500 de lei, pe o perioadă de șase luni, după promulgarea legii ce a fost votată în comisia de Muncă și Protecție Socială”.

 „În comisia pentru munca şi protecţie socială am votat proiectul de lege privind acordarea unei măsuri de protecţie socială în cuantum de 500 lei persoanelor concediate din cadrul societăților din sectorul crescătorilor de suine a căror activitate a fost afectată de virusul pestei porcine africane. Instituirea compensației, neimpozabile, în valoare de 500 lei, se acorda lunar pentru o perioadă de maxim 6 luni şi se cumulează cu indemnizația de șomaj. Modul de colaborare este stabilit de Agenția Naţională pentru Ocuparea Forței de Muncă şi Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară pentru Siguranța Alimentelor “a mai afirmat Anișoara Radu.
De menționat este faptul că în conformitate cu proiectului de lege, compensația se va acorda angajaților cu o vechime de minim 6 luni la același angajator.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top