Politic

Deputat Lucian Lungoci, despre Start-Up Nation: Există posibilitatea suplimentării bugetelor alocate

S-a dat startul celei de-a treia ediții a programului Start-Up Nation. Prin acest program se pot accesa fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei pentru fiecare persoană care a aplicat și i-a fost admis dosarul.
„Place, nu place – convine au ba – este un program marca PSD! Program care și-a dovedit pe deplin beneficiile!
Contestat de anterioarele guvernări PNL-iste, tergiversat chiar și de reprezentanții liberali din actualul executiv, programul a fost relansat. Și bine a făcut ministrul Daniel Cadariu, chiar dacă amploarea Start-up Nation din acest an este mai mica decât cele gestionate de miniștri PSD.
Iar cifrele vorbesc mai bine decât orice cuvântări pe această temă
– Peste 97% din firmele nou înființate în cele două ediții precedente ale Start-up Nation sunt în continuare în activitate și asigură zeci de mii de locuri de muncă.
– În 2017 și 2018 s-au înființat 15.241 de noi firme prin Start-Up Națion, cu un total de 55.849 de noi locuri de muncă.
Banii alocați de stat s-au întors cu prisosință la buget, urmare a taxelor/impozitelor/contribuțiilor și activității economice a firmelor nou înființate!
Trebuie menționat și faptul că, în funcție de evoluție, există posibilitatea suplimentării bugetelor alocate. Așa cum, de altfel, s-a procedat și-n în cele două ediții precedente ale Start-up Nation”, a transmis Lungoci.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top