Politic

Deputat George Șișcu: Moțiunea de cenzură anunțată de PSD nu urmărește decât să creeze haos

Deputatul tulcean George Șișcu consideră că moțiunea anunțată de Partidul Social Democrat pune piedici unui guvern care luptă pe două fronturi, în criza sanitară și cea economică și are menirea de a crea haos pe scena politică.

Moțiunea de cenzură anunțată de PSD reprezintă un demers politicianist și lipsit de logică, care arată disperarea instalată în tabăra social-democrată. În lipsă de soluții, liderii PSD încearcă să provoace haos și instabilitate politică. O moțiune de cenzură o introduci când guvernul are performanțe slabe, când partidul aflat la guvernare și-a pierdut susținerea populară și încerci să detensionezi situația politică din țară.

PNL a îndepărtat guvernul Dăncilă toamna trecută, cu un an înainte de alegerile parlamentare, pentru că în țară tensiunea acumulată era insuportabilă, iar direcția în care se îndrepta România era greșită. Imaginați-vă cum ar fi arătat azi România dacă la Palatul Victoria se afla Viorica Dăncilă și cum ar fi gestionat criza sanitară un guvern PSD!
PNL nu contestă faptul că moțiunea de cenzură este un act democratic și o soluție des întâlnită în statele europene cu democrație consolidată. Însă demersul anunțat de PSD nu urmărește decât să creeze haos și să pună piedici unui guvern care luptă pe două fronturi: în criza sanitară și cea economică.

Pe de altă parte, ne întrebăm care e soluția propusă de PSD? Își imaginează social-democrații că românii au uitat modul cum a guvernat acest partid timp de trei ani? Oameni ca Șerban Nicolae, Eugen Nicolicea sau Florin Iordache sunt păstrați în continuare în poziții importante de către PSD și încă au influență în partid. Aceasta este reforma pe care o propune PSD?

România se confruntă cu o situație fără precedent, cauzată de pandemia de COVID-19. Guvernul PNL s-a aflat timp de luni bune într-o misiune aproape imposibilă. Fără majoritate în Parlament, cu vistieria goală și cu o criză sanitară care risca să ajungă într-un punct periculos! În tot acest timp, PSD a băgat permanent bățul prin gard, încercând împreună cu instituțiile pe care le controlează, să blocheze demersurile logice ale guvernului liberal.

PNL nu va permite PSD-ului ca mizele electorale ale acestui partid să afecteze munca istovitoare a medicilor și a specialiștilor care luptă zi și noapte împotriva pandemiei de coronavirus!

Liberalii sunt implicați total și mobilizați în același timp pentru a reclădi România. Pas cu pas, indiferent de piedici și de mofturile unor politicieni care nu știu să construiască trainic, ci doar să dărâme.

George Șișcu
Deputat, Candidatul PNL la Președinția Consiliului Județean Tulcea

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top