Politic

Deputat George Șișcu: La mulți ani, Republica Moldova!

Deputatul George Șișcu afirmă, cu ocazia celebrării a 31 de ani de la constituirea ca stat suveran şi independent a Republicii Moldova, că România va sprijini cu toate forţele demersurile pro-europene ale Chişinăului. 

„Republica Moldova celebrează astăzi 31 de ani de la constituirea ca stat suveran şi independent. Trecem cu toţii printr-o perioadă dificilă cauzată de războiul din regiune şi sperăm ca lucrurile să nu escaladeze.
Republica Moldova a intrat pe drumul aderării la Uniunii Europene şi ne dorim ca acest parcurs să fie cât mai scurt pentru a ne regăsi împreună în marea familie europeană. Integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană este singura cale în măsură să asigure democrația, libertatea și dezvoltarea economică pentru prietenii noştri moldoveni.
România va sprijini cu toate forţele demersurile pro-europene ale Chişinăului. Împreună vom fi mai puternici şi vom asigura pacea şi stabilitatea în această regiune atât de încercată în ultima vreme.
La mulți ani, Republica Moldova”, a transmis Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top