Politic

Deputat George Șișcu: Calea populismului pe care vrea să ne ducă PSD este periculoasă și duce direct în zid, adică la falimentul României!

Deputatul George Șișcu atrage atenția că PSD urmează o cale populistă periculoasă ce ar putea duce la falimentul țării. Parlamentarul declară că partidul din care face parte este conștient că pensiile trebuie mărite, la fel cum este conștient și că sunt necesare analize minuțioase pentru a nu strica echilibrul economic și așa afectat de pandemie.

Nu există zi în care să nu apară declarații războinice ale liderilor PSD, dar și ale sateliților acestui partid, în legătură cu alocațiile și pensiile românilor. Să se dea, să se împartă, să crească. Eventual să se dubleze tot, de la un trimestru la altul!

Da, e minunată o asemenea abordare, doar că n-am auzit ca liderii PSD să fie preocupați de modul în care putem să adunăm acești bani sau cum să creștem bugetul, pentru ca apoi bunăstarea să fie împărțită către toți românii.
Ar trebui să renunțăm la abordările populiste și la întrecerile socialiste de genul cine promite mai mult când se află în opoziție!

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, ca de altfel întregul guvern, manifestă o atitudine prudentă privind mărirea alocațiilor pentru copii, dar și a pensiilor începând cu luna septembrie.

România trece printr-o pandemie cu efecte majore asupra economiei. Vedem cifrele care apar în diverse state europene și avem în față dimensiunea unei crize majore în economie.

Banca Centrală a Italiei prevede o scădere economică de până la 13 la sută în acest an. În Germania, motorul economic al Europei, căderea PIB-ului este prevăzută la 10 la sută în trimestrul doi și undeva la șase la sută pe întreg anul 2020. Aceeași situație se înregistrează în Spania sau în Franța.

La noi, PSD continuă hora bucuriei și adoptă mesaje populiste, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar COVID-19 ar fi numele de cod al vreunui extraterestru. Nu cunoaștem cifrele economice din trimestrul doi și nu avem încă tabloul complet al evoluției economiei românești. Nici măcar nu am repornit complet economia, încă mai există sectoare care sunt pe punctul de a fi redeschise. Pandemia încă nu a trecut, suntem pe un trend descendent e adevărat, dar trebuie menținută vigilența, pentru a nu da cu piciorul la tot ce s-a făcut cu atâtea eforturi în ultimele 90 de zile.

Fără îndoială că pensiile trebuie mărite, acest lucru fiind recunoscut și de guvernul PNL. Dar sunt necesare analize minuțioase, pentru a nu strica echilibrul economic și așa afectat de pandemie și, anterior, de o guvernare dezastruoasă PSD-ALDE care a cheltuit atât de mult, încât ne-a lăsat cu brațele goale în fața pandemiei!

Avem nevoie de locuri de muncă bine plătite, după cum avem nevoie de investiții masive ale statului în următoarea perioadă în proiecte curajoase de care să beneficieze viitoarele generații.

Vrem să trăim cu toții mai bine, căutăm în fiecare zi drumul către prosperitate, însă calea populismului pe care vrea să ne ducă PSD este periculoasă și ne duce direct la falimentul de țară!

George Șișcu
Deputat PNL de Tulcea

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top