Politic

Deputat Bogdan Huțucă: Dacă Raed Arafat a ascuns probe de anchetatori în cazul Colectiv trebuie să își dea demisia de urgență

În contextul apariției filmării publicate de Libertatea ce a surprins intervenția IGSU la incendiul de la Colectiv, deputatul liberal Bogdan Huțucă susține că dacă Raed Arafat a ascuns imagini video de procurorii care anchetează cazul Colectiv atunci acesta trebui să își dea demisia de urgență din funcția de secretar de Stat la Ministerul de Interne.

În această dimineață a apărut o știre îngrozitoare. Jurnaliștii de la Libertatea spun că Raed Arafat ar fi ascuns imagini video, adică probe, de procurorii care anchetează cazul Colectiv.
Imaginile arată modul dezastruos în care s-a intervenit în prima fază dar mai ales arată că liderii prezenți la fața locului au avut un comportament inuman.

Dacă Arafat a făcut acest lucru, atunci trebuie să își dea demisia de urgență din funcția de secretar de Stat la Ministerul de Interne. Ascunderea de probe în cadrul unei anchete este o infracțiune extrem de gravă.

Să ne amintim că sub conducerea lui Arafat am avut cazuri îngrozitoare în care autoritățile nu au acționat deloc bine, cazuri în care am avut victime nevinovate ce puteau fi salvate: Colectiv, accidentul din munții Apuseni, accidentul de la Siutghiol”, a declarat Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top