Politic

Deputat Bogdan Huțucă: A început etapa a III-a de vaccinare împotriva Covid19

Parlamentarul Bogdan Huțucă a vorbit despre etapa de vaccinare a populației generale ce a început zilele trecute și a dorit să menționeze că absolut orice român se poate programa în platformă, inclusiv persoanele din grupa de vârstă 16-18 ani.

Este un moment așteptat cu emoție și speranță, un moment care ne va permite să reintrăm în cel mai scurt timp, într-o viață cât se poate de normală din punct de vedere social, economic, personal și în toate domeniile de activitate.
Orice român se poate programa în platformă, chiar şi persoanele din grupa de vârstă 16-18 ani, însă numai în anumite centre. Modalitatea de înscriere rămâne similară cu programarea care s-a derulat până în acest moment.
Din aprilie ne dorim să atingem și chiar să depășim pragul de 100.000 de persoane vaccinate pe zi. În total, de la debutul campaniei de vaccinare (27 decembrie), au fost vaccinate aproape un milion și jumătate de persoane.
Lucrurile nu merg perfect, nicăieri nu se întâmplă asta. Însă, dacă ne uităm la procentul de populație vaccinată putem fi mândri, suntem pe primele locuri în lume și în Uniunea Europeană, a declarat Bogdan Huțucă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top