Opinii

De Sfântul Dumitru, patru copii au fost creştinaţi la Cumpăna

Primăria Cumpăna prin Compartimentul de asistenţă socială în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa au colaborat din nou pentru a duce la bun sfârşit încreştinarea  unui număr de patru copii. Cu prilejul Sfântului Dumitru, pe 26 octombrie a.c., trei fetiţe şi un băieţel aflaţi, în prezent, în asistenţa maternală, au primit Taina Sfântului Botez. Festivitatea a avut loc în cadrul Bisericii „Sfânta Parascheva”, din comuna Cumpăna, iar evenimentul a început la ora 12:00.

Un articol de Andreea PAVEL Mariana Gâju, primarul localităţii Cumpăna, ne-a asigurat că naşii copilaşilor, părinţii spirituali care le vor veghea drumul în viaţă, sunt oameni cu credinţă,  dragoste şi milostivenie.
Mariana Gâju, ca reprezentant al comunităţii locale, a mai organizat nenumărate astfel de evenimente prin care copiii lăsaţi de izbelişte primesc Sfânta Taină a Botezului. Cu ocazia sărbătoririi Sfintei Parascheva, pe 14 octombrie, alţi cinci copii au fost creştinaţi la biserica ce poartă acelaşi hram.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top