Actualitate

“Dacă încercaţi din nou, O SĂ VĂ DĂM UNA ÎN OUĂ”-Replica unui OFICIAL POLONEZ pentru RUSIA

Discuţiile din aceste zile, dintre NATO şi Federaţia Rusă, sunt dublate de un război al declarațiilor și al retoricii. În acest context, prin vocea Ministrului său de Externe Serghei Lavrov, Rusia și-a reiterat pretențiile asupra teritoriilor statelor ce au făcut parte din Pactul de la Varșovia, pe care le-a numit pământuri orfane”.

Europarlamentarul și fostul ministru polonez de externe Radoslaw Sikorski i-a dat replica, într-un limbaj colorat:

Înțelegeți singuri odată pentru totdeauna, eu vorbesc într-o limbă pe care o puteți înțelege. Nu suntem orfani pentru că nu ai fost niciodată tatăl nostru. Mai degrabă un violator în serie. Acesta este motivul pentru care nu îți vei atinge scopul. Și dacă încerci din nou, o să-ți dăm una în ouă.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top