Fără categorie

Cursuri autorizate resurse umane si SSM in Cluj-Napoca

Cursurile au un pronuntat caracter practic rezultat din experienta lectorilor. Continutul suporturilor de curs este elaborat de specialisti cu o inalta calificare si cu o vasta experienta in domeniu sau de catre cadre didactice din institutii de invatamant superior. La sfarsitul cursului de formare, toti participantii vor dobandi cunostinte noi, metode si procedee moderne necesare cerintelor locului de munca sau promovarii in cadrul companiei.

 

inspector resurse umane

Cursul Inspector Resurse Umane are un numar de 40 de ore (teorie si practica) si abordeaza urmatoarea tematica: Atributiile IRU conform Standardului ocupational nr. 342304 | Functia de personal | Necesarul de personal. Selectia. Angajarea. Formarea si integrarea profesionala. | Legislatia muncii. Codul Muncii. Legea 40/2011. Relatiile cu ITM. Aplicatia REVISAL | Salarizarea. Statul de functiuni si statul de plata. Calcul salarii si contributii Legea 330/2009. Prevederi din CODUL FISCAL privind salariile | Dosarul de perso…

Cursurile au un pronuntat caracter practic rezultat din experienta lectorilor. Continutul suporturilor de curs este elaborat de specialisti cu o inalta calificare si cu o vasta experienta in domeniu sau de catre cadre didactice din institutii de invatamant superior. La sfarsitul cursului de formare, toti participantii vor dobandi cunostinte noi, metode si procedee moderne necesare cerintelor locului de munca sau promovarii in cadrul companiei.

 

inspector resurse umane

Cursul Inspector Resurse Umane are un numar de 40 de ore (teorie si practica) si abordeaza urmatoarea tematica: Atributiile IRU conform Standardului ocupational nr. 342304 | Functia de personal | Necesarul de personal. Selectia. Angajarea. Formarea si integrarea profesionala. | Legislatia muncii. Codul Muncii. Legea 40/2011. Relatiile cu ITM. Aplicatia REVISAL | Salarizarea. Statul de functiuni si statul de plata. Calcul salarii si contributii Legea 330/2009. Prevederi din CODUL FISCAL privind salariile | Dosarul de personal si dosarul de pensionare. Legea 263/2010 | Evidenta si arhivarea documentelor de personal.

 

manager resurse umane

Cursul Manager Resurse Umane are un numar de 40 ore (teorie si practica), iar tematica include aspecte legate de managementul resurselor umane, rolul si importanta resurselor umane intr-o organizatie, resursele umane si cultura organizationala, recrutarea si selectia personalului, integrarea noilor angajati in organizatie, analiza si descrierea posturilor, motivarea salariatilor, evaluarea acestora, formarea profesionala a salariatilor, autodezvoltarea personala a salariatilor.

 

Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

Cursul Inspector in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca trateaza problema securitatii si sanatatii in munca in conformitate cu Legea 319/2006, HG 1425/2006, Legea 307/2006, s.a. astfel incat securitatea in munca sa nu mai fie o problema pentru companie si este  una din cerintele necesare la numirea prin decizie a persoanelor desemnate cu atributii in securitatea si sanatatea in munca. Tematica acestui curs include: Prezentarea cadrului legislativ actual | Notiuni generale despre riscuri si prevenirea lor | Organizarea compartimentului intern de protectie a muncii, prevenirea accidentelor de munca si mentinerea starii de sanatate a salariatilor | Coordonarea activitatii de interventie in cazuri de necesitate | Elaborarea documentelor necesare activitatii de protectie a muncii | Identificarea riscurilor si evaluarea lor.

 

Coordonator in materie de Securitate si Sanatate in Munca

Cursul Coordonator in materie de Securitate si Sanatate in Munca – nivel mediu (60h) trateaza problema securitatii si sanatatii in munca pe santiere temporare si mobile in conformitate cu Legea 319/2006, HG 1425/2006, HG 300/2006, s.a.

Cursul are un numar de 60 ore (teorie si practica), iar tematica cuprinde, fara a se limita la aceasta: Prezentarea cadrului legislativ actual | Notiuni generale despre riscuri, combinatii de riscuri si prevenirea lor | Organizarea si coordonarea activitatilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca pe santiere temporare si mobile | Coordonarea activitatii de interventie in cazuri de necesitate | Elaborarea documentelor necesare pentru ca activitatile sa se desfasoare in conditii de securitate si sanatate in munca atunci cand pe un santier temporar sau mobil lucreaza mai multi antreprenori, un antreprenor si unul sau mai multi subantreprenori, un antreprenor si unul sau mai multi lucratori independentiIndentificarea si evaluarea riscurilor, evaluarea riscurilor combinate, masuri pentru prevenirea lor.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top