Fără categorie

Cupa ADAMAS la dans sportiv

Presedintele Consiliului Judetean , Dragos Benea a participat sambata, 9 aprilie , in calitate de invitat la Cupa ADAMAS la dans sportiv si a inmanat premiile castigatorilor la sectiunea latino .

Evenimentul a fost organizat la Sala de Atletism de clubul Adams si a reunit peste 600 de concurenti, insotiti de echipe si sustinatori de la cluburi de dans sportiv din Bacau, Iasi, Neamt, Focsani, Suceava, Galati, Braila , Constanta si Bucuresti. Participantii la concurs au avut de la 4 ani pana la 42 …. Presedintele Consiliului Judetean , Dragos Benea a participat sambata, 9 aprilie , in calitate de invitat la Cupa ADAMAS la dans sportiv si a inmanat premiile castigatorilor la sectiunea latino .

Evenimentul a fost organizat la Sala de Atletism de clubul Adams si a reunit peste 600 de concurenti, insotiti de echipe si sustinatori de la cluburi de dans sportiv din Bacau, Iasi, Neamt, Focsani, Suceava, Galati, Braila , Constanta si Bucuresti. Participantii la concurs au avut de la 4 ani pana la 42 .

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top