Fără categorie

Deloitte | Reff si Asociatii

București, România – 5 aprilie 2011 – Reff și Asociații SCA a asistat cea mai mare tranzacție a anului 2010 în imobiliare, și anume achiziția de 100 milioane de euro a complexului de birouri de clasă A, Floreasca Business Park de către New Europe Property Investments plc. Firma de avocatură marchează astfel, a doua performanță de acest fel, după mandatul din 2009 în care echipa a asistat New Europe Property Investments plc în achiziția în valoare de 63 milioane de euro a European Retail Park Brăila.

În ediția din acest an a clasamentului Top Tranzacții, Ziarul Financiar a desemnat achiziția Floreasca Business Park ca fiind tranzacția anului în imobiliare, pe locul trei ca valoare în clasamentul general al achizițiilor din 2010. În același timp, New Europe Property Investments plc este considerat cel mai activ fond de investiții de pe piața imobiliară, a cărui încredere în activele românești a generat atât profit pentru acționarii săi, cât și multe zeci de milioane de euro de investiții …

București, România – 5 aprilie 2011 – Reff și Asociații SCA a asistat cea mai mare tranzacție a anului 2010 în imobiliare, și anume achiziția de 100 milioane de euro a complexului de birouri de clasă A, Floreasca Business Park de către New Europe Property Investments plc. Firma de avocatură marchează astfel, a doua performanță de acest fel, după mandatul din 2009 în care echipa a asistat New Europe Property Investments plc în achiziția în valoare de 63 milioane de euro a European Retail Park Brăila.

În ediția din acest an a clasamentului Top Tranzacții, Ziarul Financiar a desemnat achiziția Floreasca Business Park ca fiind tranzacția anului în imobiliare, pe locul trei ca valoare în clasamentul general al achizițiilor din 2010. În același timp, New Europe Property Investments plc este considerat cel mai activ fond de investiții de pe piața imobiliară, a cărui încredere în activele românești a generat atât profit pentru acționarii săi, cât și multe zeci de milioane de euro de investiții în ţară, ca urmare a încheierii mai multor tranzacții de referință.

„Am anticipat faptul că achiziția NEPI va fi cea mai mare tranzacție de M&A în domeniul imobiliar, dar mai mult decât atât este cea mai mare tranzacție a anului 2010, în afara celor încheiate pe piața de capital. Suntem onorați că am fost implicați în încheierea cu succes a acestei tranzacții”, declară Alexandru Reff, coordonator al echipei juridice în cadrul proiectului și partener Reff și Asociații. Alte tranzacții de referință asistate de Reff și Asociații în 2010 care se regăsesc și în clasamentul publicat de Ziarul Financiar includ achiziția Romcard de către Provus și tranzacția Greiner Packaging – Amplast.

Implicarea constantă și substanțială din ultimii ani a avocaților de la Reff și Asociații în tranzacții de referință a contribuit la creșterea vizibilității și consolidarea poziției pe piața locală a serviciilor juridice, având ca rezultat o ascensiune în ghidurile juridice internaționale. Ediția 2010 a Legal 500, Europe, Middle East & Africa clasează Reff și Asociații printre cele mai importante case de avocatură si recomandă serviciile oferite de avocații acesteia pentru asistență în domeniile: financiar-bancar, drept corporatist și M&A și imobiliar. Conform celor citate în anuarul Legal 500, clienții apreciază echipa Reff și Asociații pentru „asistența tehnică excelentă” și “capacitatea de a răspunde unor solicitări complexe în cadrul unor termene limită foarte strânse”.

Despre Reff și Asociații
Reff și Asociaţii este societatea de avocați afiliată Deloitte România, operând împreună cu practica multidisciplinară a Deloitte România și cu rețeaua internațională de avocați care colaborează cu Deloitte pe plan global. Avocații din cadrul Reff și Asociații au experiență în tranzacții complexe, adresând problematica juridică din perspectiva multidisciplinară și în considerarea bunelor practici internaționale. Apartenența la echipa multidisciplinară a Deloitte ne permite oferirea unor soluții complete la problemele clienților. Avocații noștri oferă servicii de cel mai înalt nivel care se bazează atât pe experiența juridică, cât și pe utilizarea unor proceduri inovatoare. Abordarea globală și sistematică a aspectelor analizate permite clienților noștri să integreze aspectele juridice în deciziile lor strategice încă din fazele incipiente ale operațiunilor, anticipând și prevenind riscurile juridice și minimizând potențialele perturbări ale activităților desfășurate.

Data ultimei actualizări: 

2011-04-05 07:55:04.967

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top